Teklas Prima Hem

Inlägget innehåller reklam för min egen verksamhet

Nu kan jag äntligen visa vad jag har jobbat med den senaste tiden – konceptet Teklas Prima Hem. Under tre veckor i juli driver jag en liten Pop Up-Butik med ekologiska och giftfria produkter, blandat med utvald vintage och lokalt hantverk. Butiken huserar i en liten sjöbod i Skärhamn på Tjörn.

John har byggt en disk av de gamla spegeldörrarna som jag hittade i en sjöbod i våras – blev så bra! Bakom disken hänger så fina prints och tavlor som är signerade Johanna Montell och Hanna Graas. I måndags hade jag en liten invigning och fler fina bilder därifrån hittar du inne hos Johanna.

I butiken finns också lokalt hantverk till barn & baby från @segebladstickar, @minifiix och @syttavlinn.

Jag själv har gjort produkter av ull från våra får och bivaxljus i vintagekoppar och bivaxdukar av återbrukat tyg och svenskt bivax. Men min favorit i hela butiken är den här barntavlan som Hanna har gjort, sagolikt vacker i barnrummet.

Och hur söta är inte de här handstickade mössorna? Underbara till hösten men passar lika bra under blåsiga sommardagar på havet.

Det är verkligen så mysigt i den här lilla sjöboden. Har du vägarna förbi Tjörn får du gärna titta in och säga hej. Vi har öppet alla dagar fram till 21 juli.

I butiken säljer jag även naturliga hud- & hårvårdsprodukter och om du är nyfiken att veta mer om det får du gärna haka på min workshop som jag kommer hålla i höst. Mer info hittar du här.

2 Kommentarer

  • Hej Emelie!
    Vilken superfin affär och vilka spännande workshops du har!! Hoppas det slår väl ut! Du kommer inte ha öppet alls i augusti? Vi ska eventuellt upp till Västkusten då, hade varit spännande att se Teklas då! Stort Lycka till!

    • Hej Maria! Tack snälla du för fina ord, vad glad jag blir! Tyvärr kommer jag inte att ha öppet något i augusti, jag testade med tre veckor till att börja med. Kanske blir det någon fortsättning på butiken framöver. I vilket fall blir det workshops och andra små events då och då. Tack och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *