Rekoring Tjörn

Jag är så glad över att det har startats en Reko-ring här på Tjörn under våren. Varannan vecka möts producenter och konsumenter på en parkering mitt på ön för att ha utlämning och betalning av beställda varor.

Det är så inspirerande att få träffa de som producerat och förädlat varorna och få höra hur de jobbar och vad de har för tankar och visioner. Att veta exakt vart maten vi äter kommer ifrån och att den inte har färdats i flera dagar innan den hamnar på matbordet känns så lyxigt.

På utlämningen strax innan midsommar köpte jag surdegsbröd från Lottas Surdegsbageri, plantor från Växtverkstan (Libbsticka, Oregano och Physalis som vi själva misslyckats med att driva upp i år) och gudomligt god glass från The Fork And Shovel. Bor du på Tjörn rekommenderar jag starkt att gå med i Reko-ringen!

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *