En liten tipslista

🧡 Mina Homespo-kollegor Rebecca & Susanne har ju precis startat en Youtube-kanal och du fĂ„r bara inte missa veckans avsnitt som Ă€r ett Hemma hos-rep frĂ„n Rebeccas fantastiska hus! Trots att jag har varit hemma hos Rebecca mĂ„nga gĂ„nger sĂ„ var det superroligt att se och har du inte varit dĂ€r sĂ„ fĂ„r du nu chansen att fĂ„ en ordentligt titt och höra hur CentrĂ©ns resonerade nĂ€r de byggde huset.

 

🧡 Om du bor i nĂ€rheten av Tjörn sĂ„ fĂ„r du inte missa KlĂ€dbytardagen som jag arrangerar tillsammans med mina Klimatklubbs-kollegor Emma & Linn nĂ€sta söndag. Det ska bli sĂ„ roligt att fĂ„ uppdatera garderoben utan att behöva köpa ett enda plagg!

🧡 Min blogg-kollega Johanna Montell har precis börjat bygga ett vĂ€xthus av gamla fönster och kommer dela med sig av resan pĂ„ bloggen. HĂ€r hittar du Del 1! Vi har ocksĂ„ precis pĂ„börjat ett vĂ€xthusbygge hĂ€r hemma sĂ„ jag kommer verkligen att följa Johannas bygge och suga i mig alla hennes tips och trix!

1 Kommentar

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *