Platsbyggd odlingshylla

 

Nu är vår nya fina platsbyggda odlingshylla på plats i ett av fönstren på glasverandan! John åkte ju till brädgården och fick med sig lite gratis spillvirke hem som annars skulle ha kastats. Sedan mätte han ett av fönstren och byggde en hylla med tre hyllplan, målade med överbliven linoljefärg och satte dit en ljuslist ovanför varje plan som vi hade liggandes i källaren. 

Tycker den blev jättefin, och den är supersmidig att bara plocka bort och ställa undan i väntan på nästa odlingssäsong sedan.

Just nu står här några pelargonsticklingar och kämpande ärtskott men snart ska alla hyllplanen vara fulla med alla fröer som vi ska förgro. De som vi har petat ner i jorden än så länge är chili, purjolök, rotselleri, kantnepeta och blå bolltistel <3 Även om det är långt kvar så börjar ändå odlingssäsongen kännas inom räckhåll nu!

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *