Familjefotografering

För någon vecka sedan hade vi Amanda här hemma för en liten familjefotografering. Jag träffade henne för första gången när hon ställde ut på en julmarknad 2016 och sedan anlitade jag henne för att fota Jack när han var bebis. Nu när Bonnie hunnit bli lika gammal som han var då kände jag att det var dags för en ny fotografering. Här kommer ett litet smakprov!

Boris är ingen linslus direkt men Amanda lyckades fånga honom på en bild ändå!

Favoritskåpet! Vet inte hur många gånger per dag de här dörrarna öppnas. Det sötaste jag vet är när de ligger skavfötters på varsin kudde därinne och storebror läser en bok för lillasyster <3

När vi gick ut till fåren tittade solen äntligen fram och det blev helt magiskt ljus i bilderna.

Förutom att jag älskar Amandas känsla i bilderna så gillar jag henne mycket som person också så vi bestämde oss för att göra lite jobb ihop framöver. Så om bara några veckor kommer hon hem till mig igen, längtar!

Idag ska jag få träffa en nyfödd liten stjärna och sedan är det dags för veckans keramikkurs. Och imorgon är det äntligen dags för min och min fd CHIC-kollega Helenas frilanskonferens! Ni kommer få följa med på den, så vi hörs igen snart!

Alla bilderna är tagna av Amanda Falkman för frknfalkman.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *