Staycation: Dalarna

Tidigare i höst tog jag med mig familjen på en liten staycation i Dalarna. Jag har tidigare bara varit där på skidsemester men nu skulle jag dit på en jobbresa och passade på att ta med mig man och barn. Jobbet tog mig till denna magiska plats som ni ser på bilden ovan.

Vi besökte också den fina trädgården vid Axel Munthes sommarhus Hildasholm…

… som förövrigt var så här fint!

I Leksand hämtade vi snickarglädje-inspo.

Och i Tällberg njöt vi av röda små stugor. Jag hade inte tackat nej till att fira varken midsommar eller jul här!

Dalarna är verkligen ett smultronställe i Sverige. Titta bara hur gulliga lekstugorna är där? Rekommenderar varmt ett besök i Dalarna kring Leksand, Tällberg och Rättvik oavsett årstid!

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *