DIY: Insynsskydd av vintagespets

Trots att vårt badrum har tre stora fönster så är det riktigt mörkt även där nu i gråa november. På sommaren skyddar de täta gröna träden från insyn men nu när det är vintertid så kände vi att vi gärna vill ha ett litet insynsskydd.

Vi ville ha något som inte tog bort ljuset om dagarna men ändå skyddade om kvällarna. Som vanligt frågade jag min svärmor om hon kanske hade något tyg som passade och till min lycka hade hon två gamla vintagespetsar som bara låg i garderoben. Och att skapa själva insynsskyddet var verkligen busenkelt och gick på fem minuter.

DIY: Insynsskydd av vintagespets

DU BEHÖVER: 

🌱 Vintagespets

🌱 Snöre eller spetsband

🌱 Små spikar

GÖR SÅ HÄR: 

🌱 Trä snöret eller spetsbandet genom öglorna i spetstyget.

🌱 Sätt upp en liten spik på vardera sida om fönstret och häng upp spetsbandet i det. Jag trycker bara fast öppningen i spetsbandet på spikhuvudet men annars går det fint att knyta en liten knut också.

Fler bilder från vårt badrum hittar du förresten här! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *