Första snön och längt-lista

I helgen föll vinterns första snö hos oss. På bilden ser ni förra årets upplaga som låg kvar betydligt längre än den här. Måndag och ny vecka så jag tänkte dela med mig av lite saker som jag ser fram emot den kommande tiden:

🧡 I morgon ska jag få läsa någon annans brev – nära 80 år gamla brev dessutom!

🧡 I helgen ska jag träffa två väldigt efterlängtade vänner.

🧡 Nästa vecka börjar keramikkursen som jag ska gå på tillsammans med min svägerska. Längtar oerhört efter att få skapa saker med händerna och sex tisdagar framöver ska vi få göra just det.

🧡 I slutet av månaden ska jag på en frilans-konferens tillsammans med min fd CHIC-kollega Helena. Två hela dagar fyllda av kreativt skrivande, promenader vid havet, god mat och massor av ta-igen-snack framför öppna spisen.

🧡 I början av december ska jag ha en liten julworkshop tillsammans med ett gäng härliga tjejer.

Ska bli så roligt alltihop, det piggar verkligen upp att ha en längt-lista i höstmörkret! Önskar dig en fin vecka!

2 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *