Ett tack och ett avslut

Efter noga övervägande har jag kommit fram till att detta faktiskt kommer att bli mitt sista blogginlägg. Tiden räcker helt enkelt inte till allt roligt som en vill ägna sig åt. Och i linje med drömmen om lite ledigt i sommar så behöver jag trycka på stoppknappen även här på bloggen. Nu ska jag njuta av allt fint som syns på bilderna här – min familj, våra djur, gården och odlingarna och försöka uppnå en livsstil som är ännu mer hållbar både för miljön och för mig själv.

Till dig som har läst min blogg vill jag säga ett stort och varmt tack och om du har gillat den så tycker jag att du (utöver mina eminenta bloggkollegor här på Homespo) ska följa de här kvalitetsbloggarna:

* Trendenser och Husligheter för det senaste inom inredning och med tydligt och viktigt miljötänk och tips om hållbar konsumtion.

* Krickelin och Mokkasin för vackra bilder, dagdrömmeri och fina utflyktstips.

* Malin Persson och Evelinas Ekologiska för tips om naturlig hudvård och stärkande och energigivande recept.

* Underbara Clara för livet på landet och Elsa Billgren för att hon driver den blogg som träffar en rakt i hjärtat.

Puss!

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *