Ny frisyr, tavelvägg och helgplaner

Nu har jag äntligen fått tummen ur (efter vet inte hur många år) och framkallat, förstorat och hängt upp en tavelvägg med foton på våra familjer. Det blev en härlig mix av foton från tidigt 1900-tal fram tills idag. Älskar den.

Något som jag också älskar är min nya frisyr. Tidigare i veckan åkte det av någon decimeter av toviga, slitna toppar och det känns så skönt. Har längtat efter att få till en lite mer “frisyr”-känsla som inte kräver så mycket styling och voila!

Nu sitter jag och planerar inför helgen med mycket spännande jobb på schemat. Rebecca kommer nämligen hit imorgon och vi ska fota en urtjusig lägenhet i Göteborg. På söndag ska vi dessutom möta upp fina Suss och Johanna och gå på Trendensers inspirationsdag för influencers på Post-hotellet. Hoppas du får en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *