Glimtar från veckan

Veckan som gick började med årets vackraste morgon då allt var täckt av frostiga iskristaller. Älskar det här blå ljuset som bara kan bli en sådan här kall vintermorgon. Vintermagi.

Till och med ladan var frusen och påminde mig om mitt sommarprojekt då den gamla träfasaden ska få lite kärlek och ny slamfärg.

Senare i veckan mötte jag och Jack upp våra nyfunna vänner Linn och Marius för en fika i den här anrika och otroligt vackra miljön på Sundsby Säteri. Vi hade stället för oss själva som tur var för killarna höll nästan på att riva huset så det blev inte så mycket fika för mammorna.

Alltså det här rummet. Här hade en kunnat bo.

Det har också blivit flera skogspromenader och mina nya stövlar i naturgummi är lätt årets bästa investering. Med en hund som älskar promenad och ett barn som bara vill sova i vagn så blir det nämligen ut i ur och skur.

Och naturen är är verkligen mitt bästa just nu. Jag förundras varje dag över hur föränderlig den är, hur samma plats kan se så olika ut från dag till dag.

Och Boris som avskyr att bada på sommaren har visat sig vara en vinterbadare. Who knew?

Veckan avslutades med att maken bakade försvinnande goda kardemummabullar. Inte den föräldralediga mamman emot. Inte alls. Hoppas du får en fin start på den nya veckan!

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *