Familjefotografering i sju minus och snålblåst

På vår bröllopsdag i början av januari gav vi oss ut i vinterns hittills kallaste dag för en familjefotografering. Vi mötte upp fina Amanda som jag anlitade efter att jag träffade på henne på en julmarknad och föll pladask för känslan i hennes bilder.

Tillsammans bollade vi locations och valet föll på Västkustsamhället Skärhamn där jag är uppvuxen. Vi hade först tänkt att bara fota utomhus men på grund av kylan blev det bara några snabba ute innan vi fick förflytta oss in i sjöboden. Men så här i efterhand är jag glad att det blev några olika platser – nu blir det fler bilder som ska förstoras och hängas upp på väggen.

De flesta av bilderna håller vi för oss själva men här kommer en liten del av vår familjefotografering. Jag älskar att Amanda även har fotat detaljer runtomkring oss så att det blir en liten story – och hon har verkligen lyckats fånga hur vackert det är i Skärhamn på vintern.

Alla foton: Amanda Falkman/ Frkn Falkman

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *