14 bilder med mening

Med inspiration från Underbara Claras fina lista blir januarilistan en mix av bilder som har stor betydelse för mig.

En bild från en plats jag älskar. Ett hundraårigt hus, där tiden har stått still. En av de vackraste och mest vemodiga platser jag vet.

En bild från ett tillfälle då jag kände mig snygg. Uppklädd i Dubai med Rebecca bakom kameran. Jo, vi hade planer på att gå ut men istället landade vi i sängen framför seriemaraton.

En bild då jag kände mig glad.Centréns bröllop (och alla andra bröllop vi varit på också för den delen). Min man och bästa Suss var toastmasters, vädret var vackert och den mest förtrollande vigsel jag upplevt.

En bild på en bra dag i mitt liv. På en amerikansk veranda med alkoholfri äppelmust i handen och ett litet magiskt frö i magen.

En bild på någon jag beundrar + en bild från när jag var liten. Mina fina föräldrar. De har alltid funnits här för mig när jag behöver dem, till och med på deras vigsel då jag vägrade släppa mammas hand. Otroliga förebilder.

En bild på min favoritplats hemma. Vårt nya badrum. 30 minuter i det här badkaret och jag är redo att ta mig an ännu en vecka av tidiga morgnar och sömnlösa nätter.

En bild på någon jag tycker om. Den här lilla människan. Alla dagar i veckan.

En bild på ett oförglömligt ögonblick. Med 2400 gram nyfödd och innerligt efterlängtad bebis i famnen.

En bild på en stolt stund. När min lillebror fått sin fina fru på vackra Marstrand, Jack låg i magen och jag och John roddade toastmasterrollen (med bravur).

En bild på något roligt. Jag i en rolig frisyr, min CHIC-kollega Rosie och eh… Dita von Teese.

En bild från när jag var arg. På vår bröllopsweekend i Rom där väskorna anlände lagom till avfärd och det enda jag hade att ha på mig på resan var den här röda kappan som fällde på min enda vita klänning. Men vi hade i alla fall tur med vädret.

En bild på min bästa vän. Trots att det är sex och tolv år mellan oss och att vi är väldigt olika på många plan så är mina två systrar mina allra bästa vänner.

En bild på något gott. Kaffe är verkligen mitt bästa. Piggar upp vilken grå januaridag som helst.

En bild på mig i en annan stil.  min header för min nöjesblogg på Chic.se hade jag en helt annan stil än idag men klänningen hänger kvar i garderoben. Kanske kommer den till användning igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *