Personliga julklappar

personliga_julklappar

Trots att jag inte hade önskat mig någonting alls i år så fick jag så himla fina och personliga julklappar. Av smärmor fick jag bland annat en tvättkorg som hon sytt själv, en vintageklocka i glas, badlakan från House of Rym och en bok med husmorsknep (den sista kom väl till pass redan igår då jag spillde kaffe på min vita linneskjorta).

julklappar

John och jag har köpt en julklapp gemensamt i år som ni får se om några veckor när den levereras. Men han överraskade mig ändå med ett litet keramikfat från Elin Lannsjö som jag suktat efter länge.

julklapp_bebis

Och Jack fick också superfina julklappar av våra nära och kära. Träbilar, träklossar, posters till lekrummet och lakan med elefanter på som hans farmor sytt åt honom. Fick du något extra fint av tomten i år?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *