Julpynta med hjälp av naturen

julpynta_naturen

Jag älskar verkligen julen och vill gärna börja pynta så fort första Advent närmar sig. Men det får ju inte bli för mycket av det goda så tomtarna får vänta tills julafton. För att skapa en mysig (men inte överdriven) julkänsla i december tycker jag att naturen är det perfekta julpyntet.

 

hyacinter

Hyacinter är fina i glasvaser, krukor och kannor. Ja, i vad som helst faktiskt.

eukalyptus

Eucalyptus är superfint på fönsterbrädan. Min bukett har fått sällskap av ett rött sidenband för extra julkänsla.

julpynta_naturen3

Skimmia och tistel blir en julig bukett och röda äpplen är ju både gott och fint att dekorera med.

julpynta_naturen2

Gröna kvistar finns det gott i naturen och de blir ofta fina även när de torkar. Jag har hängt små gröna knippen av Buxbom på flera ställen i huset. Så fint! Hur julpyntar du? Fler tips på gröna växter att julpynta med hittar du förresten på Homespo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *