Veckans miljötips: Miljövänliga städprodukter

ekologisk_städprodukt

Att jag plastbantar här hemma vet du kanske redan men jag har även kommit igång så smått med att kemikaliebanta. När jag städar vill jag ju städa bort så mycket kemikalier som möjligt och även vara så miljövänlig jag bara kan. Så istället för att addera fler kemikalier till vårt hem under städning har vi nu gått över till naturliga städprodukter här hemma. I den här veckans miljötips vill jag alltså tipsa om våra nya städvänner:

Vi har investerat i en klassisk, gammaldags såpa (denna är dessutom gjord på återbruk från vegetabiliskt fett från restaurangkök) som funkar super att rengöra allt från badkaret till ugnen med.

Sedan ett halvår tillbaka har vi också städat med Allrent från Pure Effect här hemma. Det är ett naturligt rengöringsmedel som gör rent på djupet (och fortsätter rengöra även efter att du har städat klart) med hjälp av mikroorganismer. Fungerar på alla ytor och vi upplever att det verkligen blir rent.

Just nu hittar du ett startkit till ett riktigt bra kampanjpris här! 

Inlägget innehåller Annonslänkar. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *