Butiksmingel och helgfrukost på en fredag

 

lyxfrukost

Att ha svärföräldrarna på besök mitt i veckan innebär lyxig “helgfrukost” redan på fredag.

helgfrukost

I morse åt vi grillade croissanter som var helt ljuvliga.

Igår kväll var jag, svärmor, mamma och syster på höstmingel i inredningsbutiken Butik Victoria som drivs av min fina vän Therese och hennes mamma. De hade som vanligt supermycket fint men jag har köpstopp på inredning just nu så jag slog till på en fin barnbok till Jack med söta illustrationer en kan riva ut och rama in. Och sedan blev det en liten Fars Dag-present till John. Om du behöver presenttips till Fars Dag hittar du ett matigt inlägg med tips på Homespo här!

barnbok

Nu ska jag ta helg med lite fransk alkoholfri cider och Gruyère-ost – det fredagslyxigaste jag vet. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *