Helgbukett på en tisdag

bunches

eukalyptus

rosabar

glasveranda

I söndags när vi var inne i stan köpte min kära man två blombuketter till mig på Bunches. Vi valde Eucalyptus och Snöbär som står sig bra så att vi kan njuta av snittblommor länge här ute på landet. Det blev en bukett på köksön, en liten i badrummet och en i glasverandan där solen till och med tittade fram en liten stund. Nu har svärföräldrarna kommit hit igen och vi har mycket roligt på schemat – bland annat ska det tapetseras i Jacks rum och sedan är det både restaurangbesök och butiksmingel inbokat.

2 Kommentarer

  • Eucalyptus är så himla bra för de är lika vackra när de torkar som de är när de fortfarande lever. Jag har sparat två kvistar som jag har kört ner i en kruka så nu ser det ut som att den växer i en kruka fast det bara är två torkade kvistar. Skitbra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *