En grön sittpuff i sammet

sittpuff_sammet

Sedan jag såg Tine K:s höstkollektion har jag varit väldigt sugen på en grön sittpuff i sammet och när jag nämnde det för min svärmor så sa hon att “jag har grönt sammetstyg hemma, jag syr en till dig!”. Alltså hur fin är hon inte? Och hur fin blev inte sittpuffen? Älskar den! Det har blivit väldigt mycket färg i vår TV-hörna men det känns som att det behövs som kompensation för det grå ljuset som det har bjudits på utomhus i över en vecka nu. Snart är det dags för middag här och sedan ska vi parkera oss i soffan och lägga fötterna på vår nya sammetspuff. Ha en fin kväll!

2 Kommentarer

    • Åh tack! Vad roligt att du vill göra en egen! Vi hade först tänkt använda tidningspapper som stoppning men vi hade inte tillräckligt många tidningar hemma så vi återanvände stoppning från några dynor som vi inte behövde längre. I botten la hon en bit wellpapp för att den skulle hålla formen bättre. Viktigt att det inte blir för mycket luft mellan stoppningen så att puffen blir stadig. Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *