Immunboostande frukost

immunboost_frukost

Idag startade jag dagen med en riktigt immunboostande frukost. Igår kväll gjorde jag en nyttig bryggd på ingefära, citron och honung som jag tänker ta en liten shot av varje morgon nu för att hålla höstförkylningarna på avstånd (är du sugen har min bloggkollega Frida ett liknande recept HÄR). Till det blev det en smoothie på banan, svenska blåbär och egenodlat äpple. Och så obligatoriska koppen kaffe så klart, den klarar jag mig inte utan.

Idag står Homespo-jobb på schemat. Jag har precis haft en telefonintervju med en väldigt inspirerande kvinna som du får läsa i slutet av veckan och nu ska jag ta fram kameran och fota ett litet inspirationsjobb. Önskar dig en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *