Så använder jag kuddar och överkast i två rum

vardagsrum_ellos

Det enklaste (och kanske billigaste) sättet att förnya hemmet efter säsong är att byta ut textilier. Nu i höst har jag blivit extra sugen på färgerna vinrött och ockragult och för att få in lite ny energi här hemma med små medel så bestämde jag mig för att klicka hem lite nya textilier. Jag försöker ju alltid tänka igenom alla nya inköp ordentligt och inte konsumera i onödan men när jag insåg att jag kunde hitta flera användningsområden för de här produkterna här hemma så blev det köp direkt.

vardagsrum_ellos2

Jag var sugen på nya kuddfodral och en härlig pläd till vardagsrummet och även ett nytt överkast och hos Ellos hittade jag precis det jag sökte i dubbel bemärkelse. Istället för prydnadskuddar köpte jag örngott i linne och på så sätt kan jag använda dem i sovrummet istället när jag har tröttnat på dem i soffan. Sedan hittade jag även detta fina överkastet i linne som är perfekt att använda som stor pläd i TV-soffan.

overkast_ellos

Och såhär fint blev det med kuddarna och överkastet i sovrummet! Jag tycker att de passar lika bra i båda rummen faktiskt och att flytta runt saker hemma är ju också ett perfekt sätt att förnya inredningen. Ett mjukt överkast kan alltså fungera lika bra som en pläd och örngott kan passa lika bra i soffan som i sängen. Dagens tips!

overkast_ellos2

Ett stort plus är att båda produkterna är Oeko-Tex-certifierade, vilket innebär att de inte innehåller några hälsoskadliga kemikalier. Ellos har faktiskt ett stort utbud av Oeko-Tex-certifierade textiler. Om du är sugen hittar du överkastet HÄR och örngotten HÄR – Ellos har just nu en bra Mid Season Sale och är du ny kund får du 40 % på din dyraste vara HÄR.

* Inlägget innehåller Annonslänkar. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *