Boris hundbädd

hundbadd

Idag när jag bäddade lite till Boris kom jag på att jag ju helt har glömt bort att visa hans hundbädd (eller hundkorg snarare) som jag köpte till hans 1-årsdag. Jag letade väldigt länge efter en fin hundkorg och blev så glad när jag hittade denna. Johanna Bradford har en likadan till sin Hjördis som är en större hund än Boris, men han älskar att breda ut sig så den passar honom fint ändå.

hundbadd_ilva

Boris gillar att den är lite högre så att han kommer upp en bit och har bra uppsikt över huset och “flocken”. Jag gillar också att den är på ben för det är enkelt att dammsuga under den. I korgen har jag bäddat med mjuka kuddar i olika storlekar som han enkelt kan flytta runt och bädda som han vill. Skönt för honom att ha en plats i huset som bara är hans egen, nu när Jack har börjat härja runt här hemma.

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *