Kantareller och höst(o)pepp

kantarellmacka

Idag har hösten kommit hit på riktigt (känns det som i alla fall, senast igår var det över 20 grader). Hösten brukar kännas som en nystart för mig och jag brukar ha långa listor med projekt som jag vill hinna få gjort. Även i år är listan lång men med för lite sömn och med mycket att göra på jobbet känner jag mig inte riktigt lika taggad som jag brukar, snarare stressad faktiskt.

kantareller

Men riktig höst med lite regn (som förhoppningsvis för med sig några fler gula kantareller i skogen) är väldigt välkommet så att en blir lite mer sugen på alla inomhusprojekt. Den här veckan ska jag dessutom på flera roliga aktiviteter så jag håller tummarna att jag fylls på med ny energi snart! Önskar dig en trevlig vecka!

2 Kommentarer

  • Men attans.. det ÄR svårt att hinna med allt. Och tråkigt är att trött och oinspirerad brukar gå hand i hand. Försök välja bort och finn dina energikällor. Oj, nu lät jag väldigt new age, men det är ju så.

    • Ja du har helt rätt Terese! 🙂 Flera inspirationskällor har dykt upp under veckan så nu är jag taggad igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *