Rustik keramik

rustik keramik

Rustik keramik är riktigt hett just nu och lär vara en av inredningstrenderna som håller i sig 2017. Jag brukar inte hoppa på alla inredningstrender men denna är en som jag faktiskt genuint gillar.

rustikkeramik

I sommar har jag fyndat en hel hög med rustik keramik på loppis – både kaffekoppar och små vaser har fått följa med hem. Och jag har inte behövt slåss om dem heller för ofta tar det ett tag innan nya trender når de breda loppisarna så passa på nu om du vill fynda någon av hösten 2016s stora inredningstrender.

loppisfynd

Just keramik är en av de saker som jag gärna fyndar på loppis. Dels för att det oftast är sanslöst billigt – sakerna på de här bilderna har jag fyndat för 5 kronor styck. Och dels för att jag tycker att det är så mycket finare med exempelvis en mixad kaffeservis än 12 likadana koppar. Om du inte orkar leta efter godbitarna på loppis (jo, det gör du!) så finns det en del fin rustik keramik att klicka hem på nätet också så klart:

Kruka HÄR // Mugg HÄR // Tallrik HÄR // Skålar HÄR // Kruka HÄR //

Det här inlägget innehåller Annonslänkar.

 

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *