Höstförkylning och ändrade planer

hostforkylning

Trots att det har varit över 25 grader har jag och Jack åkt på höstens första förkylning. Egentligen hade jag och Rebecca flera jobb inbokade den här veckan men istället fick familjen Cederquist packa ihop våra saker och åka hem från sommarstugan redan igår. Jag vet att Rebecca kommer klara sig galant på egen hand men det är tråkigt att jag missar de fina hemmen som vi bokat plåtningar i – men som tur är kommer det ju upp bilder därifrån på Homespo under hösten.

hostforkylning_2

Lille Jack hade det kämpigt igår men är som tur är på bättringsvägen. Ikväll kurerar jag mig ordentligt med nytt ekologiskt te i loppisfyndad mugg och massor av citron och honung och hoppas att det här går över fort för oss båda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *