En personlig doppresent

personlig doppresent

När Jack döptes i våras fick han många otroligt fina och personliga doppresenter – matserviser, böcker, kläder, smycken, leksaker och en miniskottkärra han kan köra runt med här på gården.

doppresent_2

Av sin mormor och morfar fick han en lite extra personlig doppresent – nämligen en namnskylt i obehandlat trä där det står hans namn och födelsedetaljer. Till skillnad från t.ex. små barnstolar med namn på så är detta en inredningsdetalj som jag tror kan få följa med i hans rum även när han blir äldre. Och vill han byta färg på den kan vi måla den i den färg han vill. Ett litet tips till dig som letar efter en personlig doppresent!

barnrum

Jag längtar tills jag kan ta tag i att göra i ordning här i Jacks sovrum som är ett av mina stora höstprojekt (ett annat av projekten ser du på första bilden – tvätta fönster, he he). Ett stort inlägg om Jacks sovrum kommer föresten upp inom en snar framtid.

Önskar dig en riktigt bra start på veckan, själv ska jag ha en inspirationsdag med några av mina härliga bloggkollegor.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *