Utflykt till Skåne

emilie_c

Sista semesterveckan spenderade vi ju i sommarstugan i Blekinge och jag har inte hunnit visa de här bilderna ännu. En dag tog vi oss iväg på en liten utflykt över gränsen till Skåne.

sotnosen

Vi hamnade på Sotnosen’s Korvcafé utanför Kristianstad. Jag äter aldrig korv egentligen men till och med jag tog mig en smakbit.

sotnosen_3

Lunchen serverades i stora terrakottakrukor – superfint men superopraktiskt för den som gillar att äta med kniv och gaffel.

sotnosen_2

Deras kaffebuffé var i alla fall en sådan som jag tänker mig att min också ska vara om jag någon gång startar ett kafé – mängder av fina gamla loppiskoppar och små kannor i högar. Så trevlig att kunna fylla på en egen kanna med kaffe och ta med till bordet och sitta i timmar och prata över påtår på påtår (om en inte har en liten bebis då, för då räcker det allt som oftast med en kopp).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *