Miljövänliga höstskor

höstskor_eko_2

höstskor_eko

Nu när hösten är i antågande har jag unnat mig att investera i ett par nya höstskor. Jag letade ett tag efter ett par ekologiska skor och valet föll på de här från Ellos hållbara kollektion Conscious Choice. De är producerade av vegetabilgarvat skinn (viktigt!) och med ett vattenbaserat lim som är snällt mot både oss och mot miljön. Vinrött är ju en av höstens stora inredningsfärger och jag tycker faktiskt det är riktigt fint när det kommer till mode också.

Mina skor är faktiskt på rea nu till ett riktigt bra pris (finns i svart och brunt också) och just nu får du dessutom 50% rabatt* på reapriser på hela Ellos kollektion + 30% rabatt* på reapriser från Ellos varumärken om du uppger koden: 345420 HÄR.

*Villkor:  Gäller t.o.m. 2016-09-11. Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller ej varor märkta med “Kampanjpris”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
Erbjudandekod: 345420

Inlägget innehåller Annonslänkar. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *