Inspirationskväll med Homespo hos Apotekarns

emilie_apotekarns

Wow vilken kväll vi hade i torsdags! Jag och Rebecca hade ordnat ett event i samarbete med inredningsbutiken Apotekarns i Simrishamn där vi bjudit in blogg- och Instagramkollegor för en inspirationskväll.

emilie_apotekarns_3

Vädret var helt perfekt och jag njöt av att kunna ha bara ben i min nya klänning från Samsøe & Samsøe som jag fyndat på sommarrean.

emilie_apotekarns_6

Alltså, det här stället! Det är verkligen som att komma till Medelhavet på Österlen, precis som Apotekarns säger.

emilie_apotekarns_5

Inredning, växter, trädgårdstillbehör och god mat samsas på denna färgstarka innergård. Missa inte att åka hit nästa gång du har vägarna förbi Österlen.

apotekarns

Eventet innehöll massor av trevliga saker – läskande dryck, smarriga pizzor från Gårdens Café & Vedugn (som delar innergård med Apotekarns), en genomgång av höstens mode, skönsång från en god vän till mig, goda chokladtryfflar från Göteborg, och härlig shopping.

emilie_apotekarns_4

Men framför allt var det alla härliga tjejer som kom och gjorde oss sällskap som gjorde den här kvällen till en kväll att verkligen spara i minnet. Alla var så trevliga! Det var så roligt att träffa så många inspirerande och kreativa personer under en och samma kväll. Det delades tips och knöts kontakter och jag tror att alla hade det riktigt roligt tillsammans.

emilie_apotekarns_2

Jag och Rebecca lämnade Österlen fyllda av inspiration och är riktigt peppade inför den kommande hösten. Hoppas att ni hänger med här på Homespo! Snart kommer det upp en film från kvällen på Homespo.se som min syster Linnéa har gjort så håll utkik!

Detta inlägg innehåller Annonslänkar. 

2 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *