Bakom kulisserna på Homespo-plåtning

behindthescenes

Precis i början av sommaren var ju Rebecca hos mig och gjorde några jobb för Homespo. Det resulterade i en midsommardukning, en balkongstyling, en sommarbål, ett sommarsovrum och några hemma hos-reportage som kommer upp på Homespo i slutet av sommaren. Nu tänkte jag visa lite bilder “bakom kulisserna” från de dagarna.

bakomkulisserna

Rebecca kom hit med bilen full av rekvisita och jag hade redan ställt dit en hel del också. Vi plockade blommor, flyttade runt möbler, vek servetter, pysslade och hade verkligen superroligt. Älskar att få vara kreativ på det här viset.

behindthescenes_6

behindthescenes_5

Jack var ju så klart med hela tiden och Rebecca fick dra det tyngsta lasset.

behindthescenes_3

Som att hänga upp vita lakan över panoramafönstren för att få till rätt ljus…

behindthescenes_2

… och jobba från golvet för att få till rätt fotovinkel.

behindthescenes_4

Som avslutning på det här inlägget bjuder jag på en äkta “bakom kulisserna”-bild som visar precis hur stökigt det kan vara bakom de vackra bilderna som syns i magasin och på Pinterest. Det tog en dag att städa upp allt men det var det värt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *