Lyxfrukost, födelsedagsmiddag och en trädgårdsbukett

födelsedagsfrukost

I torsdags fyllde ju John år och jag började med att bjuda honom på en lyxfrukost på sängen. Som mamma till tremånaders bebis hade jag gjort det så enkelt som möjligt för mig med saker som bara var att plocka fram ur kylen.

födelsedagsfrukost_2

Men det blev ju såklart en bricka fylld av saker som maken gillar – minismörgåstårta, kaffe, juice på äpple och lime och så glass och turkisk peppar till efterrätt.

glasveranda_2

På kvällen dukade jag upp till födelsedagsmiddag på verandan.

födelsedag_blommor

På bordet stod en ljuvlig trädgårdsbukett som min vän Hanna hade med sig när hon kom över på lunch tidigare på dagen – tänk vad härligt att kunna plocka så fina blommor i sin trädgård. Till nästa år hoppas jag att vi har hunnit sätta lite blommor i någon rabatt här hemma också. Perfekt gå bort-present på sommaren.

glasveranda

John är fantastiskt duktig på att laga mat så jag kände mig lite nervös över hur jag skulle kunna lyckas bjuda honom på något tillräckligt värdigt en födelsedag men jag tycker faktiskt att det blev väldigt bra. Jag lagade en filodegpizza med mozzarella, pesto och parma och den var både enkel att göra och supergod. Det blir nog fler varianter av den i sommar.

solnedgång

Kvällen avslutades med en vacker solnedgång över vår vik – en riktigt fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *