Homespo-dagar med Rebecca

homespojobb

Det blev visst lite tyst på bloggen några dagar nu. Det beror på att jag har haft Rebecca på besök och vi har gjort massor av roliga saker till Homespo.

homespojobb_5

Vi har bland annat hängt i vår sjöbod och pysslat med en hel del somriga saker som ni snart kommer att få se på Homespo. Rebecca kom farandes med bilen full av fin rekvisita och jag hade också samlat på mig en hel del saker.

homespojobb_4

En kväll var vi hemma hos fina Hanna från Hannasinspo och fotade ett hemma hos-reportage i hennes lägenhet. Så himla fin att både jag och Rebecca gick därifrån fyllda med massor av inspiration och sug efter att göra om hemma. Resultatet kommer upp på Homespo i slutet av sommaren.

homespojobb_2

Vi var även hemma hos Elina och fotade i hennes fina hus som var fyllt av färg och kreativa lösningar. Reportaget kommer upp på Homespo om några veckor.

homespojobb_3

homespojobb_9

Vädret har fortsatt vara helt fantastiskt. Både himmel och hav har varit vackert klarblått och jag hoppas att detta bara är en försmak på en kommande toppensommar.

homespojobb_6

Jack har såklart varit med på alltihop. Han sover fortfarande ganska långa pass och är för det mesta nöjd när han är vaken.

homespojobb_7

Rebecca fick dra det tyngsta lasset den här gången med att flytta runt alla saker medan jag och Jack satt och ammade och gav glada tillrop.

homespojobb_8

Vi har haft jätteroliga dagar och det är verkligen synd att vi bor så långt ifrån varandra. Längtar tills vi kan visa upp resultatet av allt fint för dig!

3 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *