En riven hylla och en överraskning

hylla

I söndags när det var Mors dag så fick jag önska mig vad jag ville och valet föll på något som jag har längtat efter sedan vår första dag i det här huset – nämligen att riva den här klumpedunsen till platsbyggd hylla.

rivahylla2

Vi har oroat oss en del över vilken överraskning som skulle vänta på oss bakom den här hyllan – något måste den väl dölja, tänkte vi. Annars bygger en väl inte en sådan här? Vi hade åtminstone väntat oss att det skulle vara en ful, ofärdig vägg och kanske att golvet fattades där under. Men efter att ha övervägt det här i över ett år så kände vi att det var dags att våga göra något åt saken i vilket fall.

rivahylla

Allt innehåll från hyllan står nu i travar i princip överallt på hela övervåningen. Men det ska faktiskt bli roligt att hitta nya platser åt alla sakerna för jag var aldrig riktigt nöjd över stylingen i den där hyllan ändå.

Allt material från hyllan sparar vi såklart och ska använda till andra saker. Kanske ett par nya sängbord till gästrummet, bland annat.

rivahylla3

Surprise! Efter ett par timmar hade John lyckats riva hyllan och bakom den dolde sig tvärtemot vad vi hade väntat oss en superfin plankvägg, golvlist och lika fint golv som i övriga rummet. Hurra! Jag har redan hunnit måla ett lager färg så nu saknas bara lite taklister.

Är så himla nöjd! Det blev ett helt nytt rum och vi fick dessutom 60 cm större yta att jobba med. Visar ordentliga före- och efterbilder när allt är klart.

rivahylla4

De senaste dagarna har det även hänt mycket kring vår lilla kille som blir tre månader den här veckan. Bland annat har han skrattat högt för första gången och även lärt sig vända sig från mage till rygg. Det är helt underbart att få följa en liten människas utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *