Ett rum i förändring

matsal

Det här rummet har förändrats många gånger sedan vi flyttade in här i huset. Från början såg det ut som det gör här på bilden och användes som matsal. När Jack kom blev det mitt hemmakontor och nu har vi flyttat dit teven och soffan istället. Inget av dessa alternativ har egentligen fungerat i det här rummet. Så nu är nästa plan att flytta upp teve och soffa till övervåningen och sedan göra om det här rummet till ett slags bibliotek/mysrum.

Tänker mig ett rum där en kan hänga med gästerna efter middagen eller slå sig ner med en bra bok. Drömmen vore ju en kamin i gjutjärn i ena hörnet och någon blåmönstrad tapet på väggarna. Antingen får det bli Willow som syns så fint hemma hos Johanna här eller Emma von Brömssens Dancing Crane. Detta låter ju som ett höstprojekt men frågan är om jag klarar av att hålla mig så länge?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *