Jacks dopdekorationer

dop_3

Igår hade vi dop för vår lilla Jack. Jag har planerat för hans dopdekorationer i flera veckor, älskar att pyssla med sådana saker.

dop_2

Vi ville ha ett avslappnat dop (även om barnets föräldrar var nervösa ändå) och valde att ha dopet ombord på Lady Ellen. Prästen kom dit och genomförde ceremonin medan gästerna satt vid de dukade borden runtomkring på däck.

dop_13

Vid själva “dopplatsen” hade vi dekorerat med hjärtan gjorda av kemtvättsgaljar som svärfar klätt med björkris och några vita minivimplar – enkelt men vackert tycker jag.

skärhamn

Ceremonin var jättefin. Duktiga Julia och Joanna sjöng två vackra låtar och Jack var ganska glad, trots att han blev döpt i havsvatten.

dopdekorationer

Jag hade dekorerat med olika vimplar och pom-poms lite här och var på båten.

dopdekorationer

Vi hade ljust gult, ljust rosa och mintgrönt som färgtema. Inbjudningskorten och dopprogrammet har jag layoutat själv i datorn och sedan beställt på nätet.

dopdekorationer

dop_8

Den fina dopklänningen har gått i arv på Jacks farfars sida, med alla namn broderade på. Fin tradition.

dopdekorationer

dopdekorationer

dop_12

Vi hade lite mexikanskt tema på maten och hade hyrt en food truck som stod på kajen och serverade smarriga burritos. Det fanns olika smaker att välja på och sedan hade vi nachos, grönsaksstavar och dippsåser till.

dop

doptårta

Till dessert hade vi “naked cake” som John och vår svåger gjorde. På toppen hade vi små minivimplar som jag klippt till av washitejp.

dopdekorationer

Alla barnen som var där fick varsin godispåse med en etikett med Jacks namn på som jag layoutat.

dop_9

Så här dagen efter är den här mamman ganska slut men väldigt lycklig. Tacksam över att ha en så fin son och över alla våra underbara vänner som kunde vara med och dela hans dag. Min syster filmade hela kalaset så det kanske kommer en liten film här framöver.

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *