Veckoplanering

ajournal
ajournal_2

Även om jag är mammaledig så består ju en vecka ändå av en hel del saker som ska göras. Den här veckan ska jag bland annat förbereda för lite roliga festligheter som kommer hända framöver – men mer om det nästa vecka.

En av mina arbetsplatser Lady Ellen drar igång sin säsong om ett par veckor så den här veckan ska jag även ha lite möten inför det tillsammans med min vikarie och några till ur besättningen. Känns konstigt att jag inte kommer segla med i år men samtidigt hur härligt som helst att få spendera en sommar hemma med min familj istället.

Och på torsdag är det även dags för föräldragrupp. Flera av mina vänner har precis fått eller ska få bebisar men det är alltid kul att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder.

Önskar er en trevlig vecka med några kvistar från vårt körsbärsträd och supersnygga magasinet A. Journal som vi fick på Artilleriets femårskalas.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *