Sveriges bästa inredningsblogg

mars-2016-10-basta-inredningsbloggarna

Oj, jag har blivit nominerad till Sveriges Bästa Inredningsbloggare hos Trendrum! Vilken ära!

Så här skriver de om About a Country House:

Emilie och hennes man hittade hem när den lilla gården byggd 1932 på västkusten blev till salu de slog till direkt och fick på köpet utsikt över hage, åkrar, ängar och en havsvik. I huset fanns redan bland annat en bakugn, framtagna plankgolv, en fin stockvägg och mycket andra fint renoverade detaljer. I bloggen About A Country House får vi följa familjelivet på gården hur huset anpassas efter familjens stil, glasveranda och badrum byggs och vilket badrum sedan för de som gillar badkar är det en dröm. Det finns ett klart ekotänk med att måla miljövänligt, odla miljövänligt och plastsanera. Stilen är vacker vintage uppblandad som livet med både ärvda, nya och loppisfyndade ting.

Från och med 31 oktober kommer ni att kunna börja rösta på mig och vinnaren utses i december 2016. Och jag är ju i väldigt gott sällskap av bland andra Hannasinspo och Fru Vintage så det ska bli så kul och spännande att se vem som vinner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *