Skötbord, badrumsspegel och en 30-årspresent

spegel

Nu har vår loppisfyndade badrumsspegel kommit upp på väggen i nya badrummet och jag tycker att det blev  bra! Jag köpte ju den långt innan den här badrummet blev påtänkt och har längtat efter rätt plats att hänga den på.

skötbord

Jacks skötbord har fått ta plats precis bredvid handfatet – kanske att vi får sätta upp några skyddande sidor på det sedan när han börjar bli mer rörlig. Jag var på jakt efter ett second hand-skötbord men hann inte hitta något bra så valet föll på ett enkelt från Ikea som ju i varje fall är i obehandlat trä. Den svarta skötbädden med elefanter på kommer från Rätt Start.

skultuna

De här underbara ljusstakarna i mässing från Skultuna fick jag föresten av Rebecca i 30-årspresent i helgen. Passar perfekt här i badrummet bland våra andra mässingsdetaljer. Hoppas få tillfälle att tända dem i samband med ett bad snart. Nu ska jag och Jack iväg till BVC för 8-veckorskoll.

Detta inlägg innehåller Adlinks.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *