Jacks barnrum

barnrum

Här kommer en liten sneak peak på Jacks barnrum. Än så länge har jag inte kommit så långt i det här rummet men jag tänker att det kanske kan vara roligt att följa utvecklingen?

molnmobil

Jag och Jacks farmor har gjort den här molnmobilen och även sänghimeln. Visst blev det fint?

mrjack

Den här postern från Mrs Mighetto heter ju Mr Jack så den var ett måste i Jacks rum – att den är så himla fin gjorde ju inte saken sämre direkt. Jag har även en superfin ABC-poster som min duktiga bloggkollega Frida har gjort men den får ni se i ett annat inlägg.

shelfie

Vår gamla tallrikshylla från matsalen fick flytta in här. Vet dock inte om den ska få stanna? Kanske hittar jag en annan hylla som passar bättre. Just nu är den fylld med en blandning av gamla och nya saker och fina presenter.

kaiboisen

Jag har ju inte tänkt att ha vitt på väggarna här inne. Tanken är nog att måla det i någon ekologisk väggfärg – kanske pastellgrönt och grått? Kanske några berg och några wallstickers? Jag ska sätta penseln i händerna så fort jag har bestämt mig så att rummet hinner vädras ur ordentligt innan Jack flyttar in här – och det lär ju dröja som tur är. Bäst att vara på den säkra sidan även om en väljer ekologisk färg tänker jag.

Detta inlägg innehåller Adlinks.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *