Semlor

semlor2 semlor

I helgen har vi (John) målat här hemma. Vi är inne på slutspurten på bygget nu förhoppningsvis så det är bara att köra på tills det är klart. Men vi fick i alla fall en liten fikapaus i lördags när mina föräldrar kom förbi och vi bjöd på minisemlor. Tallriken de ligger på är förresten Gröna Anna från Rörstrand som vi har ärvt av Johns morföräldrar. Vi använder servisen som vardagsporslin och jag älskar den verkligen. Det är härligt att kunna använda den dagligen istället för att ha den nerpackad i väntan på kalas – men det underlättar ju såklart att det fungerar att köra den i diskmaskinen.

2 Kommentarer

  • Hej! Vi har oxå ärvt en hel Gröna Anna men vågar inte köra den indiskmaskinen, men det gör alltså ni? Den har inte tappat färg?

    Tack

    • Vad roligt att ni med har en Gröna Anna hemma! Ja, vi har kört vår dagligen i diskmaskin i över ett år nu och jag har inte märkt att den har tappat något i färg alls faktiskt, men jag kan ju inte garantera att det är lika med alla 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *